SVE KATEGORIJE

Kategorije

images

Tvrtka Globalteh d.o.o. sa svojim timom mladih i ambicioznih ljudi postala je prepoznata širem broju zadovoljnih kupaca i partnera. Brza prilagodba novim tehnologijama, stalna edukacija kadra, kontinuirano praćenje svjetskih noviteta, izuzetna pažnja prema zahtjevima kupaca, omogućile su uspješno djelovanje naše tvrtke u ranim fazama postojanja, a nastavak rada po istom principu osigurati ćemo i u narednim godinama.

Tvrtka je osnovana 2005 godine s primarnom intencijom ekskluzivnog zastupanja, uvoza i distribucije proizvoda renomirane Njemačke tvrtke Ansmann AG koja visoko kotira u svijetu alkalnih, punjivih (Ni-Mh) , Litijskih baterija najnovije generacije, pametnih punjača, te ostale razne multimedije. 

Ubrzo nakon početaka, kako zbog sve zahtjevnijeg i brzorastućeg tržišta, tako i zbog osmišljene poslovne politike tvrtka se specijalizira za zastupstva i distribuciju inovativnih i visoko kvalitetnih brandova i proizvoda koji postaju vrlo traženi na domaćem tržištu.

Iz naše široke palete zastupstva izdvajamo proizvode Finske tvrtke Golla koja u ponudi sadrži torbice za kompletnu multimediju te se svojom raznolikošću boja, tkanina i dizajna modela izdvaja iz mnoštva sličnih proizvoda. Nadalje inovativna Švicarska tvrtka Cyber Clean donosi nam revolucionaran proizvod za dubinsko čišćenje i dezinfekciju svih tipova elektroničkih uređaja kao i unutrašnjosti vozila i sl.

Slijede proizvodi brandova Vakoss, Msonic, X-Zero, Forever, Setty i Blow koji idealnim omjerom kvalitete i cijene dominiraju tržištem elektronske periferije i dodatne opreme za multimediju , a posebno bi izdvojili novi i brzorastući brand XO koji se svojom kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću svrstava u vodeće proizvođače dodatne opreme za smartphone i ostale prijenosne uređaje.

U ponudi naše tvrtke nalaze se proizvodi za outdoor, camping i slobodno vrijeme, te s ponosom predstavljamo brandove Light my fire i Gerber.

Kako bi našim kupcima osigurali maksimalne usluge stoga uz već postojeće (zastupstva, veleprodaja, maloprodaja i web shop), odlukom našeg društva ponudu proširujemo na dodatne usluge:    

  •         servis mobitela
  •         servis tableta,
  •         servis prijenosnih i stolnih PC računala.

 Ubrzo slijedom prilika ponudu naših usluga proširujemo i na:

  •         izradu i održavanje web stranica
  •         web marketing
  •         projektiranje i izrada mrežne infrastrukture
  •         strukturno kabliranje

I dalje kontinuirano i predano radimo na proširenju ponude artikala i usluga, pratimo globalne novitete, te svakodnevno osluškujemo potrebe naših vjernih kupaca i partnera, kako bi opravdali našu izvornu misao vodilju i moto tvrtke - U KORAK S INOVACIJAMA!

 

 

 

 


Usporedi