ALL CATEGORIES

Categories

List of products by manufacturer Gerber

 


 


Gerber


 


Genijalnost - inteligencija - Vještina - Posveta pozornosti detaljima. To je samo dio osobnosti, koje su  pripomogle tvrtci Gerber, da postane vodeći svjetski proizvođač outdoor oruđa i opreme.
Što sa izdržljivosti? Iskreno rečeno, ništa ne može biti izdržljivije, kao ni uspijeh i razvoj utemeljitelja tvrtke - Josepha Gerberja, koji je svoje poslovno zvanje započeo kao djelatnik u oglašavanju.

Joseph Gerber je godine 1910 u Portlandu osnovao oglašavačku agenciju Oregon's Gerber Advertising. Za Božić je naručio od lokalnog proizvođača noževa da mu izradi 25 setova jedaćeg pribora kao poklon za svoje stranke. Noževi su postali toliko popularni, da je ugasio svoju agenciju i godine 1939 osnovao Gerber Legedary Blades.

Sve zajedno ima smisla. Ideja čovjeka se je pretvorila u životnu priliku, te u kratko vrijeme u svjetski  outdoor poznati brand. Gerber je priznato i poštovanja vrijedno ime među ljubiteljima i proizvođačima noževa. Tvrtka je ubrzo svoj razvoj usmjerila na razna područja. Rezultat toga su vrhunska oruđa, LED svjetiljke, naprtnjače.

Tvrtka je ponosna na na svoju povijest i proizvode, te s povjerenjem gleda u budućnost. 

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item
Compare