ALL CATEGORIES

Categories

List of products by manufacturer Cyber Clean

 


Cyber Clean


 


Ispitivanja diljem svijeta dokazala su da tipkovnice sadrže puno višu koncentraciju štetnih bakterija, prašine i prljavštine nego prosječna školjka javnih toaleta. Kompjuterske tipkovnice često zadržavaju zastrašujuće količine otpada (kao što su kosa, stanice kože, hrana i prašina). Onečišćena i kontaminirana tipkovnica, ostaci tonera u printeru i ostali zaprljani objekti mogu naštetiti Vašem zdravlju i ozbiljno ugroziti rad Vaše elektroničke opreme. Cyber Clean je rješenje!

Koristeći mikroskop, možemo vidjeti štetne bakterije koje se skrivaju na površini tipkovnice kao što su bacili, E.Coli, Stafilokoki, vodene bakterije, Aspergillus Oryzae itd.

Cyber Clean je revolucionarna smjesa za čišćenje! Govorimo li o čišćenju šupljina gdje su uobičajena sredstva za čišćenje fizički ograničena, Cyber Clean ih sve premašuje ulazeći unutar svih šupljina zbog svoje savršene kombinacije viskoziteta i elastičnosti. 
Cyber Clean zaštićena formula upija prljavštinu, prašinu i pruža dubinsko čišćenje unutar šupljina i na površini pritom uništavajući bakterije!

Cyber Clean je vrlo jednostavan i učinkovit! Samo pritisnite i povucite Cyber Clean sa površine Vašeg uređaja, i sva nečistoća biti će zarobljena unutar materijala. Svi mikroorganizmi koji žive unutar Vaše tipkovnice biti će uklonjeni, a površina uređaja će biti dezinficirana i čista.

Showing 1 - 5 of 5 items
Showing 1 - 5 of 5 items
Compare