ALL CATEGORIES

Categories

List of products by manufacturer AnsmannANSMANN


Povijest tvrtke


1991 godine Edgar Ansmann u svojoj garaži postavio je temelje za kompaniju koja je danas svijetski inovator na svojem području.
Ansmann je izrastao u jednog od najboljih  proizvođača u mobilnoj energiji. Proizvodi viskokih performansi po povoljnim cjenama sa najboljim lokalnim servisima ključ su njihovog uspijeha. U tom vremenu broj zaposlenika rastao je u skladu sa širenjem tržišta.  Širom svijeta više od 300 zaposlenika se brinu „za energiju“. Paleta proizvoda prati brzo rastuče zahtjeve tržišta za punjivom tehnologijom.
 


ANSMANN AG


U Lipnju 2007 godine dogodio se važan trenutak za budučnost kompanije. ANSMANN ENERGY GMBH je postao ANSMANN AG. Ovim korakom osnivač kompanije Edgar Ansmnn ( večinski vlasnik i predsjednik uprave ) želio je ponuditi zaposlenicima opipljiv način da sudjeluju u uspijehu kompanije. ANSMANN AG neće biti upisan na trgovini dionicama.
 


Širom Svijeta


Sjedište svijetskih centara ANSMANN AG je u Assamstadu u Njemačkoj. Odjel ANSMANN RACING ima ured u  „gradu hobija“  Nurembergu
Ova uistinu internnacionalna kompanija ima udaljene jedinice u Hong Kongu, Velikoj Britaniji, Macau, Italiji, Francuskoj i logistički centar na jugu Kine. 50 svijetskih partnera se brine za prodaju u cijelom svijetu.


 

per page
Showing 1 - 12 of 175 items
Showing 1 - 12 of 175 items
Compare